Despre noi

Despre noi"Drinking good wine with good food in good company is one of life's most civilized pleasures."--- Michael Broadbent

Bun venit la www.evino.ro, loc de întâlnire dedicat iubitorilor de vin, de călătorii și cultură, de sănătate și voie-bună, iubitorilor de viață în cea mai civilizată formă a ei!

Pasiunea noastră pentru vin - o pasiune născută din nuanțele și coloritul acestei licori magice armonios împletite cu buchete de arome și miresme îmbietoare, ce se cere împărtășită, explorată și transformată într-o atitudine boemă și sofisticată, prin asocierea cu arta plastică, muzicală, literară, dramatică și culinară.

Te invităm să descoperim împreună lumea complexă a vinului și a celor ce-l înțeleg și-l apreciază.

Filosofia noastră? Oferim vinuri și spumante foarte apreciate din România și din întreaga lume, le facem o descriere cât mai cuprinzătoare, le asociem cu preparatele culinare potrivite calităților fiecăruia, te ținem la curent prin blog și prin newsletter cu ultimele informații din domeniu, iar apoi aducem vinul direct la ușa ta pentru a-l savura așa cum îți dorești: în compania romantică a persoanei iubite sau alături de prieteni buni cu care ai multe povești de împărtășit.

Filosofia vinului? O poveste despre adevăr, frumusețe și exces.

Într-adevăr nu există un mod mai bun sau mai plăcut de a combina reflecțiile filosofice cu studiul empiric. (Cain Todd’s conclusion in “The Philosophy of Wine – A Case of Truth, Beauty and Intoxication”)

evino.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Copyright © 2012-2021 Evino. Toate drepturile rezervate