Decantor Riedel Black Tie Face to Face

Decantor Riedel Black Tie Face to Face

900
Lei
Cod:112344
Disponibilitate: In curand

Caracteristici
Dimensiuni:Inaltime - 600 mm. Capacitate - 1766 ml
Descriere:Decantor din cristal
Cod Produs:4100/13-20
Descriere
Decantor Riedel Black Tie Face to Face

 

Decantorul Face to Face impresioneaza prin designul sau unic si este o modalitate simpla de a face ocaziile extraordinare mai elegante si extravagante! Fiecare piesa este unica, lucrata manual, suflata din cristal. Avertisment: perlele de curatare a sticlelor nu sunt potrivite pentru acest decantor!

De la un banal pahar pentru vin la un pahar ce sporeste placerea degustarii vinului: fiecare colectie Riedel se naste intr-un "atelier al simturilor" special conceput pentru o experienta totala!

Fondata in 1756, compania Riedel se poate mandri cu peste 250 de ani de succes in arta fabricarii sticlei. Considerand ca un singur pahar nu este potrivit pentru toate tipurile de vin, buchetul, gustul si postgustul fiind afectate de forma acestuia, Claus Riedel a fost prima persoana care a creat un pahar tinand cont de caracterul vinului, devenind astfel inventatorul paharului de vin functional.

"Cele mai bune pahare create atat in scop tehnic cat si hedonist sunt cele produse de Riedel. Efectul acestor pahare asupra vinului bun este profund. Nu am cuvinte sa descriu diferenta pe care o fac." - Robert Parker / Avocatul vinului

Parerea ta conteaza !
Nu exista comentarii referitoare acest produs. Fii tu primul care ai ceva de zis .

Alti clienti au mai vizionat si - Pahare Carafe Decantoare
evino.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Copyright © 2012-2021 Evino. Toate drepturile rezervate